Puisi Jowo Kangen - Koe Ta Enteni


Puisi Jowo - "Koe Ta Enteni"

By Anisayu Nastutik

15 comments:

  1. eng wengi iki aku dewe
    seng tak enteni amung kowe
    angin paramaribo tansah ngelengake
    aku ora bakal lali karo kowe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nek kowe ora lali
      Nyapo nganti mbengi
      Ora teko ngandani
      Ngejarne aku koncoan sepi...

      Delete
    2. Yo, setrap kon menek langit... :)

      Delete
  2. iyess...ngambil pertamax dulu ahh

    ReplyDelete
  3. yen ing tawang ono lintang, cah ayu...

    wah boso jowo, aku malah dadi ora mudeng, piye iki :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ra mudeng penteng reti
      Neg Ta enteni

      Hihi :D

      Delete

Terima kasih buat komentar sopan santunmu
Sangat baik membangun bahagiaku
Menuntun rasa rindu menggebu
Segera menyusun balasan indah untukmu