Isek Tresno Sliramu



'Isek Tresno Sliramu' By Anisayu

32 comments:

  1. Wah mbak pinter juga bahasa jawanya,,,,hehehehe

    ReplyDelete
  2. @Arief Bayoe Sapoetra....

    Wah makasih ya, hanya bisa sedikit aja hehehe :D

    ReplyDelete
  3. wah, Indonesia, jawi, sedayanipun sae sanget, saestu :)
    saget basa jawi, nggih?

    ReplyDelete
  4. @Ladida....

    Waduh isin aku saestu saget jawi sekedik

    Matursuwun sanget nggih saestu sakeng atiku hehehe :D

    ReplyDelete
  5. hahaha..lucu dan janggal juga ya denger puisi pakek bhasa jawa..

    Nah..sakniki kyok'e tasik jarang engkang damel puisi kalian boso jowo...

    niki kulo tasik saget ngerti nopo niku artosipun..

    klo yang pakek bhsa jawa kromo inggil niku lo mbk..ampun...hehehe

    ReplyDelete
  6. @Ubae....

    Sami mawon kulo ngertine njih mboten
    Nek kromo inggil mboten saget
    Matur suwun nggih hehehe :)

    ReplyDelete
  7. kok bahasa jowo mbk? hehehehehehehehe, translate bahasa jepang please hukakakakakakaka ada ada saja

    ReplyDelete
  8. @coretan rizal....

    yo ho oh hahaha translaten dewe xixixi

    Trimakasih ya... :)

    ReplyDelete
  9. orak ngerti bahasa jowo, mbak

    jadi bingung bacanya,, hhe

    ReplyDelete
  10. wah pake bahasa jawa nih.
    kayak lagunya didi kempot nih
    hehehe

    ReplyDelete
  11. aku nda ngerti mba. aaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  12. @Rahman Adiyasa....

    waduh ga ngerti ya, ok ta apa timakasih ya hehehe :D

    @Masjier....

    Hehehe iya, sekali kali berbahasa jawa
    Trimakasih ya....

    ReplyDelete
  13. @Aisukul....

    Ndak ngerti ya, wah trimakasih aja untukmu hehehe :)

    ReplyDelete
  14. tumben nih mbak Puisinya Bahasa Jawa

    ReplyDelete
  15. @Kaharudin....

    bisa hanya dikit aja hehehe thanx ya...

    @FZABoyZ....

    sesekali ingin menulis dalam bahasa jawa hehehe
    trimakasih ya....

    @Tukang Pos....

    masih sehat ko ga gila hehehe @Kaharudin....

    bisa hanya dikit aja hehehe thanx ya...

    @FZABoyZ....

    sesekali ingin menulis dalam bahasa jawa hehehe
    trimakasih ya....

    @Tukang Pos....

    masih sehat ko ga gila hehehe

    ReplyDelete
  16. he...he...he... baru tau aku klo mbak bisa bhs. jawa . Siiplah

    ReplyDelete
  17. @Naufal Aminur....

    hehehe karna baru kali ini maaf jika ta bagus hehhe
    trimakasih ya....

    ReplyDelete
  18. Masa sih, Mbak? Oya, cara naruh huruf Monotype corsiva di blog gimana ya? Saya cari di google font api kok nggak ada?

    ReplyDelete
  19. ngge mbak e..ora mboten...ora ngartos..hahhaha

    *indonesia ny mbak e...:)

    ReplyDelete
  20. @Tukang pos....

    itu dari edit template kan ada pengaturan warna, ukuran n jenis tulisan itulah cara saya smoga anda paham hehehe thanx ya...

    @Rachmad a.k.a....

    untuk mas ga ada yang ga ngerti

    hehehe trimakasih ya...:-D

    ReplyDelete
  21. @Merliza.....

    ga nyambung dah ganti no hix hehehe
    thanx ya...

    ReplyDelete
  22. hahaha....susah bak..kalo aja ada pitur translateny..

    ReplyDelete
  23. Hayah, tak kira sampean iki wong sebrang kemaren, ternyata eh ternyata malah mosting nganggo bahasa Njawi haha... :)

    nambah satu lagi berarti temen blogku yg orang jawa haha... :)

    untuk yg ndak ngerti translate aja, klo ndak salah ada kamus indonesia jawab, eh download dulu dink :)

    ReplyDelete
  24. @Rachmad a.k.a....

    Kalo susah ya ga usah dipikirkan hehehe
    Trimnakasih ya... :)

    @Ferdinand....

    Hayah baru tahu ya kalo sebrang banyak yang bisa jawa, ga harus dipulau jawa bisa bahasa jawa hehehe
    Trimakasih banyak ya xixixi :D

    ReplyDelete
  25. ho oh gan isek tresno sliramu
    nanging ojo suwe suwe olehe layar yo ben ndang kepethuk kanggo tombo kangening ati

    ReplyDelete
  26. @Obat Sakit 2011.....

    iyo iyo... nek jodo ko yo ndang pethog hahahaa
    matursuwun yho.... :-)@Obat Sakit 2011.....

    ReplyDelete
  27. wah,,,, mbak anisa ndang duet karo didi kempot kono lak serasi. hehehe3

    ReplyDelete
  28. Nderek langkung,kepareng kula badhe matur. Saestu kawula nderek bingah lan ngaturaken matursuwun kaliyan ingkang sampun paring panyerat inggih punika ingkang awujud puisi utawi tembung. Mugi2 ing saklajengipun bawa jawi sageto ka asta kanti premana lan kajunjung inggil. Para sedherek ingkang dahat kinurmatan, mekaten atur kawula. Katah lepatipun kula suwunaken pangapunten ingkang tanpa pepindan...

    ReplyDelete

Terima kasih buat komentar sopan santunmu
Sangat baik membangun bahagiaku
Menuntun rasa rindu menggebu
Segera menyusun balasan indah untukmu